Αμπέλι β , vigneto b, vignoble b, mahastian b, weinberg b, vinamar jaistandus b, vinbergxardenon b, vinya b, vinograd b, vinea b, vynuogynas b, vinja b, wijngaard b, viinitarha b, winnica b, vinha b, vie b, vinice b

Μετά το μικρό αφιέρωμα στο Sauvignon Blanc το krasiagr επανέρχεται με το Syrah! Το πασίγνωστο αυτό κρασί είναι πιο σκούρο από το Cabernet Sauvignon και περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών που αναζωογονούν την υγεία. Ανακαλύψτε λεπτομέρειες στον οδηγό που ακολουθεί και μάθετε τις διαφορές μεταξύ του Syrah από τον παλαιό και του Syrah από τον νέο…

Πηγή: Βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το Syrah | oinos

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

YouNotebookDriver

Free Download Drivers and Software

Mirror Mirror

Look into our mirror...You will see the most amazing things...

My Country Epoque

A View of an Epoch Lifestyle

Hoping and Happines

People. Food. Art. Travel. Fun.

Sofia Kioroglou

Poet-Writer

Lino's blog

Artist_without_contract

Filosofia vegetale

noi e le piante, relazione inscindibile

Dining with Donald

Donald on dining in and out

Της Iστορίας το περιθώριο

Μικρές ιστορίες που έμειναν θαμμένες..

Μολύβι και Χαρτί

Ιστορίες περί υδάτων, ανέμων και λοιπών δαιμονίων

LovArt's Corner

books, music, culture

Sizzles & Strings

Hostel-friendly recipes from an aspiring little chef. Fire Burn & Cauldron Bubble.

Afoodiehousewife

What's cookin' ??

WhiskySpeller

Thomas & Ansgar Speller exploring the world of distilled spirits. Geeks. Writers. Travellers. Photographers. Artists.

Bill the Butcher Wine Cellar

God made water, but man made wine ...

%d bloggers like this: